Zvolte nejlepší hry roku 2023 a vyhrajte řadu cen
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Zvolte nejlepší hry roku 2023 a vyhrajte řadu cen

Zvolte nejlepší hry roku 2023 a vyhrajte řadu cen

Redakce

Redakce

1. 12. 2023 00:00 1

S partnerem Samsung SSD přinášíme velkou čtenářskou a redakční anketu. Za svůj hlas pro nejlepší hru můžete získat řadu cen včetně rychlých disků do počítače a konzole PlayStation 5.

Reklama

Rok 2023 byl nejen z hlediska množství vydaných her, ale také z hlediska kvality některých z nich jedním z nejlepších "herních" roků v historii. Zatímco jiné roky se nenajde ani jeden titul, který by ve velkém od recenzentů dostával maximální známky, letos jsme se dočkali hned tří takových. Doprovázela je početná skupina vynikajících remaků, pokračování slavných značek i řada zbrusu nových, nečekaných hitů. Dle některých názorů jsme tak bohatou úrodu zásadních titulů v rámci 12 měsíců neměli od roku 1998.

Pokusit se z toho sestavit žebříček těch úplně nejlepších je poměrně náročný úkol a proto jsme se za tímto účelem spojili s několika dalšími magazíny, jejich redakcemi i čtenáři.

Vyhlašovat tedy budeme TOP 10 nejlepších her roku podle společného redakčního výběru magazínů Zing.cz, Hrej.cz, PCTuning.cz, Grunex.cz a Spite.cz, ale zároveň také nabízíme možnost čtenářům všech těchto magazínů společně hlasovat pro čtenářskou TOP 10. Kromě těchto dvou hlavních kategorií vyhlásí navíc jednotlivé magazíny menší, speciální TOP 3 žebříčky - konkrétně Zing nabídne nejlepší remaky roku, Hrej nejlepší soulsovky roku, PCTuning hry s nejlepší grafikou roku a Spite nejlepší letošní herní horory.

Zapojte se tedy do tohoto mimořádně velkého hlasování a přispěte také svým hlasem. Spolu s partnerem Samsung SSD můžete vyhrát tři rychlé disky Samsung 990 PRO a řadu dalších cen.

Po vyhlášení ankety si náhodně vybraní hlasující rozdělí následující ceny:

  • Samsung 990 PRO SSD 1 TB
  • 2× SteelSeries Stratus Duo ovladač
  • 2× SteelSeries Nimbus+ ovladač
  • 2× Steelseries Rival 710 myš
  • 2× Steelseries Rival 600 myš
  • 2× Steelseries Arctis Nova 1 headset

Pokud vám nějaká letošní hra v seznamu chybí a věříte, že má šanci nasbírat dostatek hlasů pro umístění, napište nám to do komentáře a my ji na seznam přidáme. Výsledky vyhlásíme v pátek 22. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama