Gran Turismo 7 čeká opětovné rozšíření vozového parku. Nových vozů přibyde celkem pět a dorazí již příští týden
i Zdroj: Forza Horizon 7 / Turn 10
Gran Turismo 7 Novinka Gran Turismo 7 čeká opětovné rozšíření vozového parku. Nových vozů přibyde celkem pět a dorazí již příští týden

Gran Turismo 7 čeká opětovné rozšíření vozového parku. Nových vozů přibyde celkem pět a dorazí již příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 3. 2023 06:55

Přestože patch pro PSVR2 je nyní asi největší novinkou, kterou Gran Turismo 7 obohatilo, nic nebrání tomu, aby hra nedostávala i tradičnější updaty – přesněji novinky do vozového parku. Tvůrce série Kazunori Jamauči tedy stejně jako dříve vydal novou zprávu, že hra dostane další vozy. V rámci dalšího tajemného tweetu potvrdil, že jich bude tentokrát celkem pět a že je hra nabídne v rámci aktualizace příští týden.

Reklama

  • Gran Turismo 7 očekává příchod dalších pěti vozidel, na které láká otec série Kazunori Jamauči

Jako obvykle, žádné vozidlo nebylo zatím oficiálně potvrzeno, nicméně nadšenci do hry znovu odhadují jejich podobu na základě černobílých siluet, které Jamauči sdílí. Podle kvalifikovaného odhadu serveru GTPlanet se v tomto případě zdá, že novými přírůstky budou jak závodní modely, tak i běžná auta, konkrétně: Porsche 904 Carrera GTS a Porsche 959 z 80. let, Audi RS5 DTM, a dále dva silniční vozy: Mazda 3 hatchback a minivan Toyota Alphard. Předpokládaným datem, kdy se updatu pak údajně dočkáme, je dle téhož webu buď následující středa, nebo čtvrtek. V překladu do dat to pak znamená 29., nebo 30. března.

Stejně jako to, že hra dostane dalších pět vozů, je nicméně třeba zmínit, že také nemusí jít o plný rozsah aktualizace. Ačkoli byl totiž minulý měsíc zvlášť bohatý na velikost updatu (okolo 7 GB), vývojářské studio Polyphony Digital obvykle na všechny aktualizace váže i jiná vylepšení, značíc např. drobné zásahy na tratích nebo také opravu chyb. Z toho, co víme, je zatím jisté pouze jedno: během 29. března bude ze hry oficiálně odstraněna i betaverze týmové AI GT Sophy, což je jedním z důvodů, proč je s vozy usuzováno právě na středeční den.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama