Baldur’s Gate 3 přidává třídu Druida
i Zdroj: Larian Studios
Novinka Baldur’s Gate 3 přidává třídu Druida

Baldur’s Gate 3 přidává třídu Druida

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 2. 2021 10:08 8

Třetí pouť do Baldurovy brány a přilehlého okolí dlí v Early Accesu už od října minulého roku. Hráči mohou do vydání plné verze, jejíž datum nebylo uvedeno, volně procházet startovní lokace a zkoušet veškeré možnosti, které jim hra, a samozřejmě i jejich důvtip, nabízí. Jednou z nově příchozích cest hraní je i hratelná třída Druid, která dorazila spolu s doposud největším patchem Nature’s Power.

Reklama

Ve své současné verzi na sebe dokáže přední spojenec přírody vzít podobu osmero zvířecích tvorů, z nichž každý nabízí vlastní cestu útoku, obrany i strategie. Vedle svého základního spříznění se silami země může navíc směřovat své mimořádné nadání i k jedné ze dvou filozofických cest – Circle of the Land a Circle of the Moon. Zatímco první nabídne unikátní nové schopnosti podle zvoleného biomu, vázanost k měsíčnímu svitu umožní hráči transformaci do bestiální formy polárního medvěda.

Larian Studios rovněž podotýkají, že update Nature’s Power vedle druida přináší i množství menších vylepšení, jako je například možnost naklonění štěstěny při hodu kostkou nebo rozšíření dialogů při užití nekromantské schopnosti mluvení s mrtvými. Veškeré změny můžete dohledat v oficiálních patch notes, které jsou dostupné na Steamu. Pakliže vás spíše zajímají ucelené dojmy z hraní, není od věci věnovat chvíli času Alešovým dojmům z předběžné verze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama