Úniky lákají na velké hry ze světa Pokémonů
i Zdroj: Pokémon Company / oficiální press kit
Novinka Úniky lákají na velké hry ze světa Pokémonů

Úniky lákají na velké hry ze světa Pokémonů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 2. 2021 13:05

Už jen za pár hodin by měl proběhnout livestream Pokémon Presents, během kterého uvidíme řadu novinek souvisejících se značkou Pokémon. Uživatel redditu PracticalBrush12, který je známý pro své pravdivé úniky informací (poslední Direct, Diablo 2, Monster Hunter), teď fanoušky dráždí informacemi o tom, co dnes uvidíme. A vůbec to nezní špatně.

Reklama

Ve svém příspěvku například potvrzuje očekávaný remake čtvrté generace Pokémonů, tedy titulů Diamond a Pearl. Ty by po vzoru nazývání remaků měly nést názvy Brilliant Diamond a Shiny Pearl. Za vývojem prý stojí tým ILCA, který zatím fungoval jako podpůrná jednotka a jde o jejich první velký projekt. Hra nabídne stejný soubojový systém jako aktuální pokračování Sword & Shield, postavy mají být vyvedeny ve stylu chibi (tedy s proporčně naddimenzovanými hlavami) a dočkat se máme ještě během letošního roku.

Stroke é man from u/PracticalBrush12

O něco zajímavější je druhý zmiňovaný titul, který vyvíjí přímo studio Game Freak (titulní autoři Pokémonů). Ten by se měl také odehrávat v regionu Sinnoh, narozdíl od Diamond a Pearl ale v době feudálního Japonska. Co to znamená v praxi teprve uvidíme, příští rok se ale prý můžeme těšit na hru v plně otevřeném světě, tak trochu ve stylu Breath of the Wild. S plně realtimovými souboji! Na internet už unikly i první záběry a snímky. PracticalBrush12 sám tvrdí, že budeme svědky jednoho z největších odhalení Nintenda za poslední dobu.

Úniky lákají na velké hry ze světa Pokémonů
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama