Kena: Bridge of Spirits vyjde letos v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kena: Bridge of Spirits vyjde letos v srpnu

Kena: Bridge of Spirits vyjde letos v srpnu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 2. 2021 07:45

Pohádkové dobrodružství Keny a jejích chlupatých společníků Rotů od Ember Lab se opětovně vrací. V rámci čtvrtečního State of Play nás zástupci studia informovali, že Kena: Bridge of Spirits rozzáří prostředí našich domovů na sklonku srpna letošního roku.

Reklama

Hra dorazí na PlayStation 4, PlayStation 5 i PC (Epic Game Store) konkrétně už 24. srpna, a to ve standardní edici za 1049 Kč a obsáhlejší digital deluxe edici za 1319 Kč. Za svůj příplatek obdržíte navíc herní soundtrack, stříbrnou hůl pro Kenu a zlatý skin pro Roty. Ať už se však rozhodnete pro kteroukoli ze zmíněných edic, hru obdržíte na PS4 s možností bezplatného upgradu na PS5.

Pospolu s konkrétním datem vydání bylo skrze trailer dále ukázáno, že podmanivý vizuál zřejmě nebude vše, co titul koncem léta nabídne. Mimo pravidelné interakce s Roty, jež umožní překonávání environmentálních překážek, se totiž zřejmě můžeme těšit i na temnější vyznění příběhu a působivé souboje s bossy.

Vzhledem ke skutečnosti, že je Kena: Bridge of Spirits jedním z nejnadějnějších titulů letošního roku, pevně doufáme, že loni oznámený odklad byl posledním, který hru potkal.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama