Titanfall 3 je na Respawnu, nikoliv EA
i Zdroj: Respawn Entertainment / Electronic Arts
Novinka Titanfall 3 je na Respawnu, nikoliv EA

Titanfall 3 je na Respawnu, nikoliv EA

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 2. 2021 12:34

Titanfall je série pro mnoho hráčů nepřekonaná. Akční střílečka přinesla nejen unikátní hratelnost, ale s druhým dílem také umocňující příběh doplněný o spoustu novinek. Špatné načasování ale způsobilo, že Titanfall 2 nemohl konkurovat mnohem větším jménům a propadl.

Reklama

I přes mnohačetné návraty hráčů a velkou vlnu popularity při příchodu na Steam ale studio Respawn další díl ani nenaznačilo. Fanoušci spekulovali, že za tím stojí rozhodnutí mateřského EA, kterému se zkrátka série nelíbí. Vzhledem k obrovskému úspěchu Apex Legends se ale ukazuje, že svět a i hratelnost této hry má stále co nabídnout. Vedení EA nyní potvrzuje, že konečné rozhodnutí není na nich.

Laura Miele, ředitelka studií EA, totiž prozradila, že společnost nechává svým dceřiným studiím kreativní volnost a tvorba her je jenom na jejich rozhodnutí. „Apex se odehrává ve světě Titanfallu a Respawn je na svou značku a pověst neskutečně hrdé. Nevěřím v to, že musíme určovat nebo říkat vývojářům co mají tvořit, musí to přijít z komunity, inspirace a motivace vývojářů.“

Pokud se tedy Respawn rozhodne vytvořit třetí díl Titanfallu, nejspíše jim do toho EA nebude mluvit. Zatím se ale zdá, že se studio spokojí s dvěma díly.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama