V PS Plus se objeví i další zbrusu nové hry
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka V PS Plus se objeví i další zbrusu nové hry

V PS Plus se objeví i další zbrusu nové hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 2. 2021 10:10 2

Předplatitelé služby PlayStation Plus se mohou spolehnout, že krom přístupu k multiplayrovým režimům mohou každý měsíc rozšířit svou knihovnu o nové hry. Ke službě se v rozhovoru pro magazín GQ vyjádřil Jim Ryan.

Reklama

Prostřednictvím PlayStation Plus došlo v posledních měsících také k vydání zbrusu nových her. Konkrétně šlo o Bugsnax a Destruction Allstars. Oba tituly předplatitelům spadly do klína, aniž by se předtím nějakou dobou prodávaly. Zdá se, že Sony tuto praktiku vnímá jako skvělou možnost, jak potěšit své zákazníky.

„Vnímáme to jako velmi zajímavý a inovativní způsob, jak vydávat hry, jak je nabídnout našim předplatitelům. Funguje to pro nás jako vydavatele, zároveň jsme si vědomi, že předplatitelé služby PlayStation Plus podobné věci milují,“ vysvětlil šéf SIE. Zdá se, že i v budoucnu zamíří některé tituly do nabídky hned po vydání.

Není se ostatně čemu divit, že se Sony snaží, aby byla služba atraktivní. Mezi hráči je totiž velmi populární, takže generuje zajímavé příjmy. Dle informací přímo od Sony si PlayStation Plus předplácí 87 % majitelů konzole PlayStation 5. Jim Ryan v této souvislosti prohlásil, že podobná čísla očekávali. Důvodem velkého zájmu je podle něj mimo jiné také knihovna PlayStation Plus Collection.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama