Gran Turismo 7 bylo odloženo na příští rok
i Zdroj: Polyphony Digital
Novinka Gran Turismo 7 bylo odloženo na příští rok

Gran Turismo 7 bylo odloženo na příští rok

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 2. 2021 08:38

Sony na letošní rok připravuje hned několik očekávaných titulů, mezi nimiž jsou například Ratchet and Clank: Rift Apart, Returnal, Horizon Forbidden West nebo Gran Turismo 7. Už nyní ale víme, že se jedna z těchto her v roce 2021 neobjeví.

Reklama

S informací přišel Jim Ryan v rozhovoru pro magazín GQ. Šéf Sony Interactive Entertainment oznámil, že se zpoždění týká závodů Gran Turismo 7. Vývoj byl totiž ovlivněn okolnostmi spojenými s koronavirovou pandemií, dle nových odhadů by hra měla vyjít až během příštího roku. „S pokračující pandemií jde o dynamickou a stále se měnící situaci. Některé kritické aspekty produkce hry byly v posledních měsících zpomaleny. O více detailů k datu vydání GT7 se podělíme, až budou k dispozici.“

Jim Ryan se v této souvislosti vyjádřil také k ostatním hrám. Z vývoje Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart a Horizon Forbidden West momentálně mají dobrý pocit, zatím tedy nic nenaznačuje tomu, že by také musely být odloženy.

Šéf SIE nicméně jedním dechem dodal, že pokud by bylo potřeba rozhodnout o pozdějším termínu, zřejmě by dlouho neváhali. „Existují dva přístupy: můžete buď dodržet termín a vydat hru nehledě na její kvality, nebo ji vypustit až ve chvíli, kdy je v pořádku. Vždy jsme volili druhý přístup,“ vysvětlil.

Z rozhovoru také vyšlo najevo, že se pracuje na PC verzi Days Gone, která by se měla objevit někdy na jaře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama