Days Gone dostane na jaře verzi pro PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Days Gone dostane na jaře verzi pro PC

Days Gone dostane na jaře verzi pro PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 2. 2021 14:57 3

Rozhovor s Jimem Ryanem nepřinesl pouze potvrzení nového PSVR, ale také příchod dalšího exkluzivního titulu na počítače. Po Horizon: Zero Dawn se na monitory a výpočetní stanice dostane zombie survival hra Days Gone, a to už na jaře.

Reklama

Redaktoři webu se Ryana zeptali, co se změnilo oproti přístupu Sony v minulosti. „Myslím si, že se změnilo hned několik věcí. Naše studia jsou nyní v mnohem lepší situaci než kdy dříve. A je tu možnost, jak ukázat naše skvělé hry většímu publiku a také uchopit základy herního vývoje, které nebývají přímočaré. Cena vývoje her se s každým cyklem zvyšuje, stejně tak i kalibr našich sérií. Zároveň se (Horizon: Zero Dawn) hráčům na PC líbilo a kupovali si jej. PlayStation komunita nebyla ohledně tohoto rozhodnutí nikterak rozhořčena, tudíž budeme v tomto směru pokračovat.“

Zatím nemáme o vydání na PC žádné další informace – předpokládáme ale, že se Days Gone dočká několika vylepšení stejně, jako v minulosti Horizon: Zero Dawn. Rozhodně ale nepůjde o jedinou exkluzivitu - Ryan tvrdí, že v současné chvíli se pracuje hned na několika portech a s Days Gone se PlayStation teprve rozjíždí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama