Valheim trhl metu 500 tisíc hráčů současně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valheim trhl metu 500 tisíc hráčů současně

Valheim trhl metu 500 tisíc hráčů současně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 2. 2021 12:12 1

Fenomén posledních dnů a týdnů, severský survival Valheim, si připsal na své konto další obrovský úspěch. V jeden moment jej totiž dle statistik SteamCharts hrálo zhruba půl milionu hráčů, čímž se Valheim dostal na druhou příčku, hned za neochvějnou stálici a giganta v podobě Counter-Strike: Global Offensive.

Reklama

Stalo se tak včera ve večerních hodinách. Dnes web své statistiky mírně upravil, dosažené číslo kleslo o pár tisícovek na 498 478 hráčů aktivních v jeden moment. Vzhledem k jistým technickým odchylkám ale historický půlmilion Valheimu přiznat můžeme. Tak jako tak jde o naprosto fenomenální úspěch. Titul v ten moment překonával Dota 2 i PUBG.

Valheim trhl metu 500 tisíc hráčů současně
i Zdroj: Hrej.cz

Teprve před pár dny se Valheimu podařilo dosáhnout mety tří milionů kopií. V době psaní novinky krutý sever brázdí jen zhruba 170 tisíc hráčů, jde však o období, kdy se tradičně hrám oddává výrazně méně hráčů a rozdíl ještě zvýrazňuje přechod do pracovního týdne. Během dalších večerů a především následujícího víkendu může titul svůj rekord ještě dále překonávat.

Do světa Valheimu se vydal i Radek, brzy vám tedy přineseme recenzi. Ta snad nabídne odpověď na to, proč se ze zdánlivě nenápadné hry stal tak obrovský hit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama