Microsoft údajně brzy prozradí další plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft údajně brzy prozradí další plány

Microsoft údajně brzy prozradí další plány

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 2. 2021 09:47 1

Microsoft v souvislosti s nákupem společnosti ZeniMax Media zatím nemluví o plánech do budoucna, což je zčásti dáno především tím, že akvizice ještě nebyla dokončena. Zákulisní informace naznačují, že se více detailů dozvíme krátce poté, co bude vše oficiálně potvrzeno.

Reklama

S informací přišel Jeff Grubb ze serveru GamesBeat. V posledním podcastu naznačil, že Microsoft chystá speciální event, kde chce naznačit, jaké má plány s Bethesdou, která mu taktéž spadla do klína. Grubb zatím neví, zda půjde samostatný panel, fanoušci se ale dle jeho slov v každém případě mají na co těšit.

Akvizici nyní posuzuje Evropská komise, kterou o přezkoumání požádal samotný Microsoft. Chtěl mít totiž jistotu, že z jeho strany nedojde k porušení antimonopolních zákonů. Posudek by měl být dokončen nejpozději 5. března, pak bude záležet, zda se v něm neobjeví připomínky, které by celou záležitost zkomplikovaly.

Pokud ne, mohl by Microsoft dle Grubba začít mluvit o dalších plánech přibližně v polovině března. Palčivým tématem je přístup k novým značkám, z nichž by eventuálně mohl udělat exkluzivity pro vlastní platformy. Phil Spencer se v této souvislosti vyjádřil, že bude rozhodováno u každého titulu zvlášť, Todd Howard zase naznačil, že Starfield a The Elder Scrolls 6 dorazí i ke konkurenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama