Bloober Team pracuje na dalším hororu
i Zdroj: Bloober Team
Novinka Bloober Team pracuje na dalším hororu

Bloober Team pracuje na dalším hororu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 2. 2021 09:00

Od studia Bloober Team jsme se letos dočkali hororu The Medium, který i přes vlekoucí se vývoj zaznamenal solidní úspěch. Nezdá se ale, že by si vývojáři dopřáli výraznější odpočinek. Krátce po vydání byly otevřeny nové pracovní pozice, které naznačovaly, že započaly práce na dalším projektu. A právě k němu se nyní objevily nové informace.

Reklama

Výkonný ředitel Piotr Babieno v rozhovoru pro magazín GamesIndustry.biz oznámil, že je i další projekt profilován jako hororový zážitek. Studio na něm navíc pracuje už poměrně dlouho. „Více než rok pracujeme na dalším projektu, na další hororové značce, přičemž spolupracujeme s velmi slavným herním vydavatelem,“ vysvětlil Babieno.

Tato slova jsou samozřejmě vodou na mlýn všem spekulantům, kteří vyhlíží reboot značky Silent Hill. Podle nich by Bloober Team v tomto smyslu mohl spolupracovat s Konami. Právě Sillent Hill je ostatně pro vývojáře velmi silnou inspirací, o níž se ve vlastních hrách rádi opírají.

Na vývoji The Medium navíc spolupracoval Akira Jamaoka, s nímž je Silent Hill provázán. Uznávaný skladatel se údajně zapojil i do dalšího projektu Bloober Teamu. Sám se navíc nechal slyšet, že jde o titul, o němž chtějí všichni slyšet.

Pokud je nová hra v přípravě už rok, je zde malá šance, že dojde alespoň na oficiální představení. Celá záležitost by tedy mohla být o něco jasnější.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama