Blizzard potvrdil The Burning Crusade Classic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard potvrdil The Burning Crusade Classic

Blizzard potvrdil The Burning Crusade Classic

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 2. 2021 21:23

Včera jsme vás informovali o úniku obsahu zítřejšího BlizzConline. Z úst Blizzardu mělo zaznít, že se dočkáme The Burning Crusade Classic či uvedení obsahu do Diablo 4 a Overwatch 2. Necelých pár hodin před oficiálním zahájením se ale informace dozvídáme omylem přímo od Blizzardu.

Reklama

Hráči totiž z oficiálních stránek vykutali Press Kit, který onen The Burning Crusade Classic potvrzuje a přináší k němu další informace. Vydání staronové expanze bude podobné Classicu, tedy že nové raidy a dungeony budou vydávány v podobném tempu jako při svém původním vydání. Zajímavé ale je, že hráči si budou muset vybrat zdali se svou postavou naskočí do nového dobrodružství, nebo s ní zůstanou na nových Classic serverech, které poběží dál

Druhá část úniku hovoří o velkém updatu do Shadowlands. Ten má nést název Chains of Domination a přinese například novou zónu do end game lokace The Maw s názvem Korthia. Samozřejmostí je také rozvinutí příběhu a nový dungeon, který má být opravdu obrovský.

Ani jedna z novinek nemá v tiskové zprávě uvedené datum vydání, v obou případech se ale fanoušci The World of Warcraft mají dočkat v letošním roce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama