Youtuber odemkl tajnou Warzone pistoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Youtuber odemkl tajnou Warzone pistoli

Youtuber odemkl tajnou Warzone pistoli

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 2. 2021 13:55

Nedávno jsme vás informovali o objevené „tajné“ zbrani v Call of Duty Warzone, kterou měla být pistole Sykov. O té Activision oficiálně mlčel, už dříve se ale objevily zmínky o pistoli v souborech Modern Warfare. Nyní se Sykov začal objevovat v Plunder loadoutech a dle youtubera JGOD je již možné si jej odemknout.

Reklama

Zdá se tedy, že vývojáři pokračují v implementování tajných easter eggs, na které není lehké přijít. JGOD zmiňuje, že se zbraň objevuje v Survival módu v rámci co-op části hry. Právě skrze něj JGOD přišel na to, že hra už podporuje odemčení Sykova – hráči ale musí svítit zelený čtvereček na úvodní stránce. Pokud tomu tak je, musí splnit speciální úkol požadující tři zabití pomocí pistole v pěti různých hrách.

I když se náš postup úkolem nikde neobjevuje, hra ho údajně registruje a po jeho dokončení se má zbraň skutečně zpřístupnit. Díky tomu je možné zbraň postupně levelovat a vylepšovat – třeba až na barel dovolující automatickou střelbu nebo akimbo perk. Sám JGOD pak tvrdí, že Sykov bude při svém vydání ta nejsilnější zbraň co se ve Warzone kdy objevila.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama