Keiičiró Tojama popisuje novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Keiičiró Tojama popisuje novou hru

Keiičiró Tojama popisuje novou hru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 2. 2021 11:45

O Silent Hillu se v posledních měsících i letech mluví čím dál tím častěji. Není divu – popularita hororových her stoupá a právě Silent Hill je pro značnou část tohoto žánru velkou inspirací. Hráči spekulovali o možném vývoji dalšího dílu v Kojima Productions, licence hry se v posledních měsících dostala také například do Control či Dead by Daylight.

Reklama

Tentokrát se jméno Silent Hill opět skloňuje, bohužel nikoliv ve smyslu nového dílu. Jeden z původních tvůrců této hry Keiičiró Tojama se totiž po odstoupení z 1st party PlayStation studia rozhodl založit vlastní studio a pustit se jakožto ředitel do tvorby vlastní hry. Studio Bokeh Game Studio vám zatím nemusí být známé, přesně to ale chtějí tvůrci změnit s novým videem.

V tom se dočkáme rozhovoru s Tojamou o hrách obecně, promluví i o svých pocitech či co by v budoucnu chtěl stvořit. V rámci videa tak samozřejmě dojde i na novou hru – má se jednat o horor se zábavními prvky, Tojama totiž nechce, aby hráči cítili po celou dobu hraní úzkost nebo strach. Společně s popisováním hry se ve videu můžeme podívat i na několik konceptů ze hry.

I přes tyto malé detaily je ale jasné, že vydání hry je ještě roky vzdálené – studio Bokeh bylo založeno teprve na konci minulého roku.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama