Xbox chystá spoustu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox chystá spoustu novinek

Xbox chystá spoustu novinek

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 2. 2021 12:16 6

Velkou výhodou Xboxu je zpětná kompatibilita se všemi předchozími konzolemi z ekosystému Microsoftu – s novou generací na tuto technologii ale nastoupil i PlayStation. Xbox tak musí přinést další novinky, což ředitel programování Jason Ronald na konci ledna potvrdil. A na novinky láká i Larry Hryb.

Reklama

V oficiálním Xbox podcastu Hryb řekl, že se už brzy „chystá spousta novinek“, údajně ale o nich zatím nemůže moc mluvit. „Myslím si, že tu Jasona Ronalda už brzy potkáte znovu.“ V nadcházejících měsících chystá Xbox spoustu překvapení, hráči pak spekulují nad tím, zdali se jedná právě o vylepšení pro zpětnou kompatibilitu (vyšší FPS, rozlišení) či obecné updaty systému.

„Opravdu se těšíme na to, že se zase posuneme blíže k Vánocům a budeme moct o těchto novinkách, na kterých se pracuje, více mluvit.“ Dle Ronalda si celý Xbox tým vzal přes listopad a prosinec „volno“, aby si po launchi konzolí odpočinuli a mohli naslouchat komunitě a jejím požadavkům. „Když se tým vrátil, začali jsme na této sérii updatů pracovat.“ Ronald zmiňuje například deaktivaci funkce quick resume, která u některých titulů nefungovala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama