Představitelka Aloy hodnotí Horizon FW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představitelka Aloy hodnotí Horizon FW

Představitelka Aloy hodnotí Horizon FW

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 2. 2021 08:31

Horizon Zero Dawn patří mezi ty nejlepší tituly, které se objevily na konzoli PlayStation 4. Není tedy divu, že Sony se značkou počítá i do budoucna. O pokračování se nedávno rozpovídala Ashly Burch, představitelka hlavní hrdinky. Co o hře prozradila?

Reklama

V rozhovoru pro magazín Games Radar naznačila, že bude Forbidden West větší a lepší než Zero Dawn. „Nemohu prozradit příliš... Ale řeknu, že si opravdu myslím, že všechny věci, které lidé milovali na Zero Dawn – nádherný svět, vtahující příběh, úžasnou hratelnost – ve všech ohledech je Fobidden West větší a lepší.“

Ashly se momentálně věnuje nahrávání dabingu. Sama už nyní dobře ví, co se v pokračování stane, jak celý příběh skončí. „Tým scénáristů mě provedl příběhem, připadala jsem si jako dítě u táboráku. Jsem z toho nadšená!“ Následně přiblížila, že její nadšení pramení z nových oblastí, které bude Alloy objevovat, nebo třeba ze setkání s dalšími kmeny.

 

 

Zatímco někteří umělci se vlastním hrám nebo filmům, kde se objevili, spíše vyhýbají, Ashly se už nyní těší, až bude mít možnost zahrát si finální hru. Jak sama podotýká, má to štěstí, že se objevuje v kvalitních titulech, takže si je nechce nechat ujít jen proto, že v nich uslyší vlastní hlas. Na něj se ale samozřejmě soustředí nejvíce. Hrání jí podle všeho pomáhá zhodnotit vlastní výkon. Pokud najde nějaké chyby, může se z nich poučit a v budoucnu se jich vyvarovat.

Horizon Forbidden West by měl vyjít někdy během letošního roku na konzolích PlayStation 5 i PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama