Dánský mladík vyhrál 535 zápasů FUT v řadě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dánský mladík vyhrál 535 zápasů FUT v řadě

Dánský mladík vyhrál 535 zápasů FUT v řadě

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 2. 2021 13:22

Téměř každý hráč, který aktivně hraje multiplayerové hry, se občas dostane do “laufu” a podaří se mu nasbírat řadu zabití nebo vítězství za sebou. Někteří hráči jsou ale schopni předvádět jen těžko uvěřitelné výkony. Příkladem je Anders Vejrgang, patnáctiletý profesionální hráč FIFA 21, hrající za esportový tým RB Leipzig. Ve víkendové lize režimu FUT totiž prohrál poprvé po 535 zápasech.

Reklama

V rámci jednoho víkendu může hráč odehrát maximálně třicet zápasů, mladý Dán tedy zažil 17 perfektních víkendů a hořkost porážky nepoznal velmi dlouho. Prohra přišla až v zápase s hráčem s přezdívkou Damesheet. Ten na Vejrganga našel recept a téměř ho vynuloval, hvězdný hráč odešel s porážkou 1:5. 

Vejrgang sice patří do organizace esportového Lipska, jeho nízký věk je však překážkou v registraci na velké oficiální turnaje. Nedávno oslavil patnácté narozeniny, do dobře placených soubojů se však může pustit až v šestnácti. Nikdo nepochybuje o tom, že se hned stane hvězdou světového formátu. Už teď je považován za jednoho z nejlepších hráčů FIFA vůbec. První “perfektní víkend” (statistika 30-0) se mu povedl už ve dvanácti letech.

A record for ages but every streak must come to an end 

Biggest respect for @rblz_vejrgang 535-1 #RBLZ#RBLZgaming#esports#easports#FUT21#Fifa21pic.twitter.com/vRIhtRu9IX

— RBLZ GAMING (@rblzgaming) February 14, 2021

Vejrgang zatím svých úspěchů využívá a buduje si své sociální sítě. Spoustu fanoušků sbírá na Instagramu, Twitchi, YouTube i Twitteru. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama