Spiritfarer obdrží letos kupu obsahu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spiritfarer obdrží letos kupu obsahu zdarma

Spiritfarer obdrží letos kupu obsahu zdarma

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 2. 2021 08:30

Jeden z klenotů minulého roku - Spiritfarer - chytil hráče za srdce nejen pohádkovým ztvárněním světa, ale i ztvárněním postav a premisou příběhu v roli převoznice duší. Studio Thunder Lotus se načrtnutý koncept rozhodlo dále rozvíjet a odhaluje mapu bezplatného obsahu, o který hru letos rozšíří.

Reklama

Dávkování obsahu bude rozděleno do tří fází – jarního, letního a podzimního updatu. Během každého z nich bude hra obohacena o nové postavy, příběhy, typy budov, recepty, zdroje a technické úpravy, které vylepší hratelnost.

Jarní update nesoucí název Lily tak například více přiblíží osud mladší sestry naší hrdinky, přičemž zároveň vylepší i systém kooperace a interface. V parných letních měsících následně navážeme s updatem Beverly, jenž se podobně jako předchozí také zaměří na naši postavu, avšak tentokrát z odlišné perspektivy. Namísto rodinných příslušníků totiž na scénu zavítá stará známá, přičemž naším úkolem bude s její dopomocí poodkrýt tajemství ukrytých hlouběji v naší minulosti. Jako malý bonus přibude i lokace Archive Room, obsahující nový typ sběratelských předmětů Acetate Sheets.

Pochmurný a povětšinou depresivní podzim následně uzavře cyklus s updatem Jackie & Daria, jehož název už neskrytě prozrazuje, že postavy přibydou hned dvě. Mimo nich se ale můžete těšit na prozkoumání zcela nového ostrova a eventu v místní nemocnici. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama