Disciples: Liberation slibuje temné RPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Disciples: Liberation slibuje temné RPG

Disciples: Liberation slibuje temné RPG

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 2. 2021 11:05 1

Vývojářské studio Frima ve spolupráci s vydavatelstvím Kalypso Media ohlásilo RPG Disciples: Liberation. Pokračování série Disciples se tak vrací po více než dekádě od vydání posledního příspěvku v podobě Disciples III: Renaissance.

Reklama

Zástupci kanadského vývojářského týmu se ve svém novém projektu přiklání k dospělému stylu vyprávění a temném fantasy zasazení. Společně se svými jednotkami bojovníků budeme na ploše bezmála 80hodinového příběhu o třech aktech a více než 270 úkolech využívat politických intrik, budovat vlastní základu a bojovat.

Právě boj má být ostatně jedním z hlavních lákadel, neboť má kombinovat bezpočet taktických možností, unikátní typy protivníků i stylů jejich zneškodnění a volbu jedné ze 4 hratelných tříd. Samozřejmostí má být i pětice odlišných konců v závislosti na vámi zvoleném postupu hrou.

 

 

Při pohledu na dosavadní tvorbu studia, v níž dohledáme převážně digitální adaptace stolních her a nepříliš známé VR tituly, je Disciples: Liberation tím nejambicióznějším, o co se dosud pokusili. O výsledku jejich snažení bychom se měli přesvědčit koncem letošního roku, kdy hra vyjde na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a PC. Nehodláte-li však vyčkávat tak dlouho, můžete vyzkoušet své štěstí při registraci do uzavřené alfaverze už nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama