Chivalry 2 vyjde v létě, beta proběhne na jaře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chivalry 2 vyjde v létě, beta proběhne na jaře

Chivalry 2 vyjde v létě, beta proběhne na jaře

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 2. 2021 08:35

Taste meče, nabruste sekyry. Vydavatelství Tripwire Presents ve spolupráci s Deep Silver oznámilo, že středověká multiplayerová akce Chivalry 2 od studia Torn Banner vyjde v létě tohoto roku. Oficiálnímu vydání bude navíc předcházet uzavřená beta pro všechny majitele předobjednávek a vybrané uživatele.

Reklama

Své bitevní umění z prvního dílu budete moci v plné verzi otestovat 8. června, v uzavřené betaverzi pak od 26-29. března. Cílové platformy zahrnují PC (Epic Game Store), PlayStation 4|5, Xbox One a Xbox Series, přičemž delší dobu je známo, že se hra bude pyšnit i podporou cross-playe. S příchodem druhého dílu budete tudíž moci svádět líté boje i s hráči mimo svou vlastní platformu. Tento fakt bude platit i pro avizovanou betu, do které se můžete registrovat zde.

Krátce dodejme, že vydání Chivalry 2 bylo původně naplánováno na druhou polovinu minulého roku. Vlivem odkladu se však hra přesunula až do roku letošního.

 

 

Jelikož je hru možné zakoupit už nyní, můžete se pochopitelně těšit z řady bonusů. Tím prvním, jenž obdržíte za předobjednání libovolné edice, je skin Royal Zweihänder, těmi zbylými dvojice zbraní a zbrojí zahrnuté do Speciální edice.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama