Hráči Warzone našli nevydanou pistoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči Warzone našli nevydanou pistoli

Hráči Warzone našli nevydanou pistoli

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 2. 2021 15:20 1

Riskantní krok Activisionu vydat F2P hru s prvky AAA Call of Duty se vyplatil a Warzone míří neustále...

Reklama

Riskantní krok Activisionu vydat F2P hru s prvky AAA Call of Duty se vyplatil a Warzone míří neustále nahoru – na poslední konferenci pro investory vedení prozradilo, že příjmy ve velkém táhl právě battle royale, což pochopitelně znamená i neustálou podporu hry.

Do Warzone se společně s updaty Modern Warfare či Black Ops Cold War dostává nový obsah například ve formě zbraní. Ty ale v poslední době způsobovaly značné pozdvižení, a to ať kvůli svému poškození nebo rychlosti střelby. Problémy dokázalo studio Raven Software už vyřešit, před fanoušky Warzone se ale rýsuje další, možná ještě větší.

Reddit uživateli RestlessGoats se totiž podařilo v módu Plunder získat zbraň, o které Warzone oficiálně mlčí. Jde o pistoli Sykov, jejíž soubory bylo možné už dříve najít v klasickém Modern Warfare. Ve videu ale můžeme vidět, že je zbraň plně funkční a navíc upravená – dle komentářů pod videem má pistole upravený buben, díky němuž může pistole střílet plně automaticky.

U pistolí je pak v rámci CoD zvykem, že je lze používat v akimbo módu, tedy mít jednu pistoli v každé ruce. Ve spojení s údajným bubnovým zásobníkem obsahující 80 nábojů se tak může jednat o velkou zkázu. Spekuluje se, že by se zbraň měla do hry dostat společně s prvním výročím v březnu.

I was able to get access to the new unreleased Sykov blueprint using weapon drops in Plunder from r/CODWarzone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama