Tvůrci Tony Hawka se stávají součástí Blizzardu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Tony Hawka se stávají součástí Blizzardu

Tvůrci Tony Hawka se stávají součástí Blizzardu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 1. 2021 20:31 1
Reklama

Zdá se, jako kdyby začala přestupová sezóna v herním průmyslu. V době, kdy se nevydávají žádné hry, se dozvídáme hned o několika akvizicích či velkých změnách. Ta přichází i ze strany tvůrce Tony Hawk’s Pro Skater. Studio Vicarious Visions se totiž stává součástí Blizzardu.

Studio tuto zprávu sdílelo přes web GamesIndustry.  Dlouholetý vydavatelský partner má přibližně 200 zaměstnanců - ti pracovali na hrách s licencí Activisionu už od roku 2005, kdy studio Activision zakoupil. Vývojáři se stávají zaměstnanci Blizzardu a nově se zaměří na vyvíjení her od této společnosti, Vicarious tedy již nebude vyvíjet své vlastní hry.

Společně s tím se tak ředitelka Vicarious Visions Jen Oneal stává viceprezidentkou vývoje, kde bude zodpovídat přímo prezidentovi společnosti J. Allen Brackovi. Na její místo nastupuje Simom Ebejer. Studio jako organizace tak údajně zůstane.

„Po tom, co jsme s Vicarious Visions už nějakou dobu spolupracovali a vytvořili skvělé partnerství si Blizzard uvědomil, že můžeme Vicarious Visions poskytnout dlouhodobou podporu," tvrdí Blizzard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama