The Medium nabídne odkaz na Observera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Medium nabídne odkaz na Observera

The Medium nabídne odkaz na Observera

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 1. 2021 14:10
Reklama

The Medium od studia Bloober Team dělí od vydání pouhých pár dní, a není tudíž udivující, že se nás vývojáři snaží naladit na vlnu svého titulu. V posledních dnech jsme proto byli svědky hraného traileru, stejně jako předvedení schopností hlavní hrdinky Marianne. Nové video jde v popisu ještě dále, a přináší tak informaci, že hra nabídne i drobné pomrknutí na předešlou práci studia.

Video představující devítici zajímavých aspektů, prozrazuje, že mimo návštěvy polského Krakowa zavede hráče děj i do hotelového apartmánu Marianne. Jak ale autoři při jeho popisu záhy naznačují, právě sem, respektive do blízkosti téže budovy, se mohli hráči vydat už dříve, a to konkrétně prostřednictvím hororu Observer. S ohledem na jeho vzdálené zasazení (rok 2084) bude opakovaná návštěva téže lokality spojená s výrazným kontrastem obou časových linií.

Zbylé části videa reflektují spíše známé informace, a nemůže proto chybět zmínka o hudbě složené Akirou Jamaokou (dvorním skladatelem Silent Hillu) ani přítomnosti Troye Bakera. Mimo těchto sdělení přišla řeč i na dříve nastíněnou herní dobu. Ta má podle sdělení autorů činit okolo 8-10 hodin, přičemž nehratelné filmečky zaberou asi 90 minut.

Horor The Medium kombinující plynulý přechod mezi dvojicí paralelně existujících realit, dorazí na PC a Xbox Series 28. ledna. Hra souběžně přibude i do služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama