Nacon kupuje tvůrce AO Tennis
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nacon kupuje tvůrce AO Tennis

Nacon kupuje tvůrce AO Tennis

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 1. 2021 13:27
Reklama

Nákupy studií skutečně nekončí a slova ředitele Take-Two i dalších lidí z průmyslu se pomalu ale jistě potvrzují. V herním průmyslu létají peníze z jedné strany na druhou a my vám tak můžeme přinést další zprávu, tentokrát pojednávající o francouzské vydavatelské divizi Nacon, která kupuje Big Ant Studios.

Jedno z největších nezávislých australských studií se zaměřuje na sportovní série. Cena akvizice byla stanovena na maximální výši 35 milionů euro, startovní pozice začíná na 15 milionech euro. Není úplně jasné, podle čeho se bude cena odvíjet. Celé studio nadále povede zakladatel a ředitel Ross Symons.

Big Ant Studios můžete znát zejména jako tvůrce AO Tennis, mimo to ale vydali taktéž Rugby League Live, hry na základě Australian Football League či tituly zaměřené na kriket. V rámci kontraktů studio pomáhalo i s vývojem projektů Hellboy, Fruit Ninja či The Legends of Spyro.

Nacon tvrdí, že chce s pomocí této akvizice získat větší dosah v rámci asijsko-pacifického regionu a zároveň získá vstup do sportovních sérií.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama