Troy přívítá fotomód a bohyni lovu Artemis
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Troy přívítá fotomód a bohyni lovu Artemis

Troy přívítá fotomód a bohyni lovu Artemis

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 10. 2020 13:20
Reklama

Zastavování scény, přibližování kamery na padlé a stále zápolící bojovníky či zkoumání rozličných detailů bitevních vřavy  podobné scény nabízí každý díl série Total War, přičemž Troy není žádnou výjimkou. Abyste si však mohli tyto osudové momenty ještě více vychutnat, rozšíří hra nabídku možností i o fotomód.

Funkce, která do hry bezplatně zamíří už 22. října, umožní hráčům přizpůsobit více než 20 odlišných nastavení čítající změny scén, filtrů, kamery nebo rámu pořízeného snímku. V konečném důsledku se dostanete k možnostem, jako je manipulace s efekty zaostření, dohlednosti nebo třeba i drobnosti ve formě vložení loga hry do samotného snímku. Kompletní výčet všech nastavení včetně jejich popisu je dostupný zde.

Nově příchozí fotomód zároveň není jedinou novinkou, které se dočkáme. Vývojáři se totiž rovněž podělili, že se místní panteon příští týden rozroste o ztělesnění lovu a Měsíce, bohyni Artemis. V řeči herních mechanismů to pak znamená jediné  nové dostupné chrámy, početnější bonusy a mírné nabobtnání počtu bitevních jednotek. I zde bude obsah dostupný zcela zdarma od 22. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama