CoD:MW s novou sezónou dělá problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD:MW s novou sezónou dělá problémy

CoD:MW s novou sezónou dělá problémy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 9. 2020 08:49 1
Reklama

Včera se do Call of Duty: Modern Warfare dostala už 6. sezóna a jak se zdá, opět se start sezóny neobešel bez problémů. Klasicky si hráči stěžovali na velikost updatu, která byla opět monstrózní a například na PS4 si update vyžádal 120 GB volného místa, i když jeho velikost byla asi 40 GB. Na PC se stahuje téměř 60 GB.

Další problém ale přišel už ve hře. Spoustě hráčům, včetně členů naší redakce, se totiž během zápasu hra nečekaně sekne, přičemž po chvíli celá hra spadne – a to nejen vám, ale celé skupině. Bohužel nevíme, jestli i celému serveru. Tato chyba ale bohužel není jen občasná, stává se to poměrně často.

Activision na to zareagoval a vývojáři tvrdí, že situaci s padáním hry už řeší. Jak se ale ukazuje, tento problém je ve hře už opravdu dlouho – na Trello tabuli, která je veřejně přístupná, se osudný error objevil už v lednu letošního roku. Snad se tedy podaří problém opravit co nejdříve. Do té doby se třeba můžete připravit na dnešní odhalení zombie do Call of Duty: Black Ops Cold War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama