Activision odhaluje zombies do CoD:BOCW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision odhaluje zombies do CoD:BOCW

Activision odhaluje zombies do CoD:BOCW

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 9. 2020 18:20
Reklama

Dnešní večer patřil Activisionu, který si na 19:00 přichystal odhalení zombie módu do Call of Duty: Black Ops Cold War. Zombie se vrací po roční pauze a vypadá to, že Activision si s přepracováním módu dal opravdu záležet. Novinky odhaluje v téměř devítiminutovém videu.

Jak sami vývojáři zmiňují, s příchodem módu začíná také nová kapitola příběhu v zombies módu. Jde o stejný svět, který ale navazuje na události z předchozích dílů. Pochopitelně, díky zasazení, se dočkáme spojení tajných skupin, které chtějí zombie využít ke svému prospěchu.

Hratelnost módu má být klasická, ale zároveň nová. Přijdou jak novinky, tak staré známé perky a oblíbené části dřívějších zombies. Samozřejmě se dočkáme bláznivých zbraní a vývojáři nám přináší také nové možnosti, jak si pomoct v nejhorších situacích. Ve videu byl ukázán například vrtulník s minigunem, pokud si ale i tak nevěříme, nemusíme z módu odcházet mrtví – poprvé bude možné povolat vrtulník, který nám dovolí odletět a tím pádem odejít naživu.

Skvělé zprávy přichází i z pozadí tohoto módu. Levely zbraní nebudou nově rozdělené pro multiplayer a zombies, nýbrž zůstanou pohromadě. Levelování zbraní tak bude o něco zábavnější, to stejné platí i s battle passem, který bude taktéž se zkušenostmi ze zombies propojen. Třešničkou na dortu je oznámení post-launch podpory zcela zdarma, tedy nové mapy a další dodatečný obsah dostanou všichni hráči bez nutnosti platit za DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama