Warcraft II obdrží fanouškovský remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warcraft II obdrží fanouškovský remake

Warcraft II obdrží fanouškovský remake

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 9. 2020 10:52 1
Reklama

Oficiální remake třetího Warcraftu s podtitulem Reforged nedopadl úplně nejlépe. Hráči si stěžovali kupříkladu na chybějící obsah, odbytý multiplayer nebo restrikce ohledně modifikací. Na předělávku tedy Blizzard patrně nebude vzpomínat úplně v dobrém, fanoušci ostatně asi také ne. Nyní se představil remake druhého dílu.

Tentokrát jde o neoficiální záležitost pojmenovanou Chronicles of the Second War, která stojí na základech výše zmíněného remaku třetího dílu. Autoři pracují na přetvoření kampaně z Warcraft II: Tides of Darkness, chtějí oprášit hratelnost, assety a rozšířit lore. Dosavadní úspěch se rozhodli oslavit novým trailerem.

„Práce na projektu se dala do pohybu už roky před tím, než vyšel Reforged, což znamená, že máme solidní základy,“ komentuje vlastní remake moderský tým. „Je to obrovský úkol, který vyžaduje hodně zkušeností, prostředků a času.“

Autoři předem avizují, že oproti původní kampani dojde k zásadním změnám. Přihlédli například k událostem z knižních sérií, aby se vypořádali s několika nesrovnalostmi ohledně konkrétních událostí nebo postav. Trailer pak naznačuje, jak si poradili s modely postav a dalšími assety.

Datum vydání kompletní předělávky zatím prozrazeno nebylo, na to je ostatně zřejmě ještě čas. Už nyní jsou ale k vyzkoušení čtyři mise, modifikaci je možné stáhnout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama