Nové CoD se odhaluje skrze hádanky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové CoD se odhaluje skrze hádanky

Nové CoD se odhaluje skrze hádanky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 8. 2020 09:18
Reklama

Odhalení nového dílu Call of Duty jsme se téměř každý rok dočkali už v první polovině daného roku. Toto rozhodnutí se většinou odkazovalo na to, že jednotlivé díly CoD nedokázaly hráče udržet ve hře dostatečně dlouho a po pár měsících na serverech zůstávalo jen pár oddaných fanoušků.

S novým dílem ale přišlo spoustu změn. Nejdříve se Activision vzpamatoval a do hry začal dodávat mapy zcela zdarma, bez nutnosti kupovat si season pass. Následně vydal Warzone, battle royale odrost z běžného Modern Warfare, který si získal neuvěřitelnou popularitu. Dokonce takovou, že se vývojáři prý rozhodli přeměnit strategii toho, jak se bude odhalovat nové Call of Duty.

Už minulý týden tak různých streamerům a youtuberům dorazily tajemné krabice, které se měly otevřít až 10. srpna. Pochopitelně z toho chtěli influenceři udělat velké akce, a tak otevírání streamovaly. Z dřevěných beden se nakonec vyklubala stará promítačka, do které se vkládaly různé snímky s tajemnými obrázky.

Zatímco většina tvůrců další hledání vzdala, ten s přezdívkou NoahJ456 se rozhodl přistoupit na hru Activisionu a pustil se společně se svými parťáky do hledání. Z obrázků se nakonec vyklubalo to, že se musí vydat na mapu v předchozím Black Ops 4. Zde se nacházela další hádanka, která nás dovedla až k šachové partii mezi USA a Ruskem odehrané na MS v šachu z roku 1972. Pomocí příběhu na Instagramu a procházení jednotlivých kroků se podařilo najít stránku pawntakespawn.com. Na té by se „něco“ mělo udát 14. srpna ve 12:00.

Dle informací webu VGC by ale nemělo jít o finální odhalení, jak si fanoušci myslí. Activision si prý přichystal další část hádanky, která by měla vést k dalším a dalším nápovědám a krokům vedoucím k novému dílu Call of Duty. Ty budou s velkou pravděpodobností souviset i s Warzone, jelikož vývojáři dříve tvrdili, že Warzone bude v nějakém smyslu sloužit jako plátno pro odhalení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama