Ani Fall Guys se nevyhnulo cheaterům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ani Fall Guys se nevyhnulo cheaterům

Ani Fall Guys se nevyhnulo cheaterům

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 8. 2020 09:58
Reklama

Fall Guys je v letošním roce obrovským překvapením. Od svého vydání vývojáři i vydavatel hlásí jeden úspěch za druhým, kromě 1,5 milionu hráčů během prvních 24 hodin se prodalo 2 miliony kopií na Steamu a hra běží stále dál. I když ne tak rychle jako někteří její hráči.

Totiž, kde se potkává multiplayer s obrovským počtem hráčů, tam nemohou chybět nepoctiví hráči. Cheateři jsou hrozbou a často i zhoubou mnoha multiplayerových her a pochopitelně se nevyhnuly ani tomuto malebnému battle royale. Stížnosti pomalu plní všechny možné sociální sítě.

Why would you cheat in this game? from r/FallGuysGame

V naprosté většině se jedná o tzv. „speedhacky“, tedy že je daná postavička mnohem rychlejší než ostatní hráči, což je v případě Fall Guys obrovský benefit. Jak ale vidíte ve videu nahoře, je možné i levitovat. Překvapivá je ale reakce komunity – zatímco jinde se nadává na vývojáře za nekvalitní anticheat, zde je komunita spíše zklamaná nad tím, že má někdo potřebu podvádět i v něčem jako je Fall Guys.

Vývojáři už ale na svém Twitteru oznámili, že o hackerech ví a pracují na nápravě. Snad se tedy brzy podaří do hry implementovat takové rozhraní, které zamezí podobnému chování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama