Unikl nový trailer na Dirt 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl nový trailer na Dirt 5

Unikl nový trailer na Dirt 5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 7. 2020 11:53
Reklama

Na ukázku nového WRC 9 hbitě reagovala i konkurence Codemasters, která sice nechystá přímo pokračování vlastní rally série, ale kombinaci hned několika závodních tříd. Společně s PlayStationem jsme se tak dočkali nového traileru na Dirt 5, který ukazuje, co vše nadcházející díl obsahuje.

I když se trailer objevil na chvíli na oficiálních kanálech vývojářů i PlayStationu, nejspíše to bylo dříve, než se plánovalo. Video z kanálu rychle zmizelo, a stejně tak nyní Codemasters řádí po YouTube a nárokuje si autorská práva na reuploady. Jak už ale potvrdil gameplay z AC Valhalla, co se dostane na internet už nezmizí.

Téměř dvouminutové video tak ukazuje různé závodní třídy skrze lokace napříč celým světem. Dočkáme se 10 nových lokací jako Brazílie, USA nebo Moroka, přes sprinty a rally cross až po zdolávání skal. Auta si samozřejmě můžeme upravovat různými polepy, čeká nás i photo mód.

Pátý díl hlásí i návrat Gymkhany, tedy arkádovější mapy určené nejen pro driftování a zdolávání výzev. Trailer ukazuje i podporu split-screenu, v němž můžeme vidět i několik gameplay záběrů včetně HUDu. Dirt 5 vyjde 9. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama