Pagan Online bude offline, chybí hráči
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pagan Online bude offline, chybí hráči

Pagan Online bude offline, chybí hráči

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 7. 2020 13:10 1
Reklama

Pagan Online byl pokusem studia Wargaming, které se věnuje „World of“ hrám z historického a vojenského prostředí, a vývojářů z Mad Head Games, kteří se zase soustředili na různé point-and-click hry, vytvořit akční diablovku s vlastními prvky, díky kterým se měli odlišit od konkurence.

I přes online v názvu se ale hra vlastně vůbec online nehrála. Servery využívala nejspíše pro kontrolu pravého vlastnictví hry, a i přes plné vydání byly jedinou možností hraní přes internet speciální mise pro dva hráče. Popularita hry z maximálního peaku pomalu opadávala, a v době psaní této novinky hraje Pagan 6 hráčů.

A vývojáři na malý zájem reagují. Od 4. srpna se vypnout všechny servery podporující hru, a z Pagan Online se stane singleplayerová hra. Jak už píšeme výše, a zmiňovali jsme i v naší recenzi, moc online prvků ve hře není, tudíž to poslední skupince fanoušků nejspíše tolik vadit nebude.

Pagan Online ale nesl už od vydání cenovku rovnající se polovině AAA hry, tedy 30 dolarů. I zde ale bude hráčům učiněno alespoň malé zadostiučinění. Pokud jste si hru zakoupili, dostanete týdenní premium a jedno vozidlo zdarma do každé „World of“ hry z katalogu Wargamingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama