Lillia je novou postavou do LoL
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lillia je novou postavou do LoL

Lillia je novou postavou do LoL

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 7. 2020 10:11 1
Reklama

I přes práce na nové kompetitivní střílečce Valorant, karetním Legends of Runettera nebo dalších mnoha titulech Riot Games nezapomíná na prapůvodce jejich úspěchu, tedy League of Legends. Vývojáři po půl roce opět rozšíří svůj katalog postav, který se zatím zastavil na 148 šampionech.

Vydávají tak trailer na nového junglera Lillia, který je už klasicky vizuálně velmi povedený a krátce pojednává o příběhu tohoto živoucího ducha. Lillia žije v Zasněném lese, kde se stará o sny nejen lidí. Právě přes ně se dozví, že mimo les existuje nějaký další svět. Ten se ale dávno nenese v míru, a válka zapříčinila to, že mateřský strom magického lesa začíná umírat, což donutí Lillii vydat se na záchrannou výpravu.

„Chtěl sem, aby byla Lillia stydlivá, jako zvláštní kolouch. Byla to velká výzva. Jak udělat „stydlivost“ aktivní? Specificky sem chtěl, aby byla slabá vůči brzkým invadům. Pokud narazíte na tohoto koloucha v lese, může se začít bát a uteče, protože s vámi ještě nemůže bojovat. A její movement speed jí to dovolí“ tvrdí champion designer Dan Emmons.

Lillia by měla do hry dorazit 22. července společně se Spirit Blossom festivalem, tedy další z řady akcí, která má League of Legends oživit. Kromě speciálních úkolů nabídne i nové skiny na postavy nebo tématicky sladěné orby.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama