Unikly záběry kampaně z CoD:BO4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly záběry kampaně z CoD:BO4

Unikly záběry kampaně z CoD:BO4

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 5. 2020 14:30 1
Reklama

Zatímco Call of Duty: Modern Warfare se bez singleplayerové kampaně obejít nemohlo, a vysloužilo si za ní také velkou chválu, předchozí díl Black Ops 4 se naopak rozhodl jít cestou čistého multiplayeru, bez jakéhokoliv náznaku kampaně. Příběh místo toho vývojáři vyprávěli pomocí komiksů, které ale hráče tolik nezasáhly. Nyní se ale dozvídáme, že kampaň se původně vyvíjela.

Gameplay z kampaně se objevil na redditu Black Ops 4, přičemž jej zveřejnil uživatel ForeverDexus, který neřekl, kde přesně záběry našel, prý jde ale o velmi o obskurní místo. Kromě toho se ale objevily i záběry ze zkoušek enginu, který sice běžel na léta používaném IW enginu, pokaždé se ale dočkal maličkostí, zde například tlumení zvuku či kouře z hlavně, lepšího pohybu a světla.

Gameplay jako takový se pak točí okolo toho, že jakožto hlavní hrdina musíme zabít teroristy, chránit civilisty a najít ředitele společnosti Aquilus. I ze záběrů jde vidět že jde o early build, postavy tak nejsou zcela dodělané, a HUD je stejný jako v multiplayeru. To ale může mít svůj důvod také kvůli tomu, že kampaň byla v jednu chvíli plánovaná jako 2v2 multiplayer, kdy se obě strany snaží dosáhnout svého cíle.

[LEAK] Black Ops 4 Campaign Gameplay from r/Blackops4

Additional pre-alpha Black Ops 4 engine footage. from r/Blackops4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama