Nová verze Mafie 3 obsahuje mapu jiné hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová verze Mafie 3 obsahuje mapu jiné hry

Nová verze Mafie 3 obsahuje mapu jiné hry

David Plecháček

David Plecháček

26. 5. 2020 13:33
Reklama

Dlouhou dobu se spekulovalo nad tím, jestli studio Hangar 13 Mafii neopustí a nepustí se do nové IP. Tou měla být hra pojmenovaná Rhapsody, špionážní thriller zasazený do období studené války, konkrétně do rozděleného Berlína osmdesátých let. Tento projekt však zřejmě nevyjde, namísto toho se vývojáři pustili do remaku původní Mafia a jejího vydání spolu s remasterem druhého a kompletní edicí třetího dílu.

Právě třetí díl byl často označován jako nezměněný, ale není to vyloženě pravda. Jednak proto, že stejně jako remaster druhého dílu i Definitive Edition třetího dílu provází značné technické problémy (například downgrade na Xboxu One X a rozlišení pouhých 900p), ale především v něm můžete najít právě část projektu, o němž byla řeč v úvodu článku.

O Rhapsody původně psalo Kotaku v roce 2018, nyní je však, zdá se, tento titul historií. Zbyla z něj ale mapa, kterou objevil youtube uživatel Sliderv2. Berlín je sice sestaven jen z šedých kulis, ale Sliderv2 se po něm s Lincolnem proběhl a zveřejnil záběry na svém YT kanálu. Že jde o Berlín naznačuje hned několik staveb, tou nejvýraznější je ale 368 metrů vysoká televizní věž postavená v roce 1969.

Uvidíme, jestli z Rahpsody zbylo ještě něco jiného, nebo jestli snad Hangar 13 na projektu stále nepracuje. Je tak otázkou, jestli se příběh ruského žida, jehož rodiče zemřeli v sovětských pracovních táborech a jeho samotného následně západ naverboval do špionážní organizace, která dala hře jméno, ještě někdy nedozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama