Media Molecule shání testery PSVR Dreams
i Zdroj: Media Molecule / Sony Interactive Entertainment
Novinka Media Molecule shání testery PSVR Dreams

Media Molecule shání testery PSVR Dreams

David Plecháček

David Plecháček

26. 5. 2020 11:59
Reklama

Ačkoliv se Dreams nedostává takové pozornosti, neoddiskutovatelně se jedná o jedinečný nástroj, s jehož pomocí lze vytvořit první poslední. V Dreams se kreativitě meze nekladou, jediným omezením je to, jak se dokážete ve virtuálním světě zorientovat a poskládat jej dohromady. S orientací by hráčům jistě pomohla podpora headsetu PlayStationu VR.

Brýle zprostředkovávající virtuální realitu jsou schopné přenést hráče přímo do hry, v případě Dreams a tvorby všemožných výtvorů by ale tato možnost dostala úplně nový rozměr. Nyní se zdá, že nejde jen o zbožné přání, ale že skutečně podpora PSVR dříve či později do hry dorazí. Vývojáři ze studia Media Molecule totiž shání testery, kteří by takový zážitek otestovali, prověřili a dali autorům zpětnou vazbu.

Pozice testerů se otevírají jen v Evropě, přičemž hráči, kteří by o něco takového stáli, musí vyplnit přiložený dotazník. MM se ptají nejen na vaše bydliště, ale i na předchozí zkušenosti s pozicí testerů nebo zkušenosti s Dreams jako takovým.

Kdybyste náhodou byli vybráni, čeká vás třífázový projekt, za nějž obdržíte odměnu v podobě dvou set liber. V první fázi se jedná o hodinovou videokonferenci, v níž se dozvíte detaily. Druhá fáze vás zaváže k tomu hrát hru po dobu dvou týdnů, vést si deník se svými zážitky a myšlenkami a ten pravidelně odesílat do studia každý den, maximálně ob den. Poslední fáze je hodnotící pohovor s informacemi, jak proběhne platba za účast.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama