Další náznaky nového Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další náznaky nového Call of Duty

Další náznaky nového Call of Duty

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 5. 2020 08:17
Reklama

I když Call of Duty: Modern Warfare z minulého roku se stále těší velkému zájmu, a vývojářům se konečně podařilo udržet velký počet hráčů déle než pár měsíců, ani letos se nový díl nevynechá. Jak už Activision dříve předesílal, Warzone bude využívat i k tomu, aby skrze něj vyprávěl příběhy, a právě díky tomuto F2P battle royale titulu se domníváme, že oznámení dalšího dílu je na spadnutí.

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o novém updatu, díky kterému se hráči začali dostávat do uzavřených bunkrů po mapě. Hráči přišli i na tajemné zprávy z telefonů rozesetých po mapě. Zkoumání ale pokračovalo dále, a přišlo se na to, že ne všechny telefony přehrávají stejnou zprávu. V některých se přehrává Morseův kód, ze kterého hráč získá číslo. Pokud najde i souhlasící telefon, může vstoupit do speciálního bunkru 11.

V něm se pak objevují různé místnosti s odpočtem, zbraněmi nebo nukleární hlavicí. Ta má dle spekulací sloužit k výbuchu na mapě ve Warzone, podobně jako probíhají eventy ve Fortnite. V bunkru se ale podařilo najít také rozebrané autíčko, které v Black Ops sloužilo jako jeden z killstreaků. Kromě již zmíněných náznaků se na stránkách Call of Duty objevily informace o ranked módu, kam se dostala i zpráva o tajné akci týmu, který narazil na „prototyp zbraně“. Ve zprávě se pak „někdo“ zmiňuje i o tom, že je zde velký risk globální termonukleární války. Všechno tak naznačuje brzkému oznámení dalšího dílu Black Ops, který by mohl nést podtitul Cold War. Nebo půjde o zcela něco jiného?

Další náznaky nového Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama