Amnesia: Rebirth bude jiná než první díl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amnesia: Rebirth bude jiná než první díl

Amnesia: Rebirth bude jiná než první díl

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 5. 2020 09:28 3
Reklama

Sérii Amnesia proslavili zejména youtubeři, jmenovitě vám možná něco řekne jméno PewDiePie, který si na této sérii postavil jméno. Custom mapy spojené s velmi častými výkřiky a dost možná i hraným strachem. Tím se samozřejmě dostala série i mezi hráče, studio Frictional Games se ale chtějí vydat novým směrem.

 S nově oznámeným dílem vývojáři chtějí zbavit Amnesiu nálepky jednoduché zábavy a rychlé hororovky. „Není to něco, co bychom chtěli dělat. Je tu spoustu věcí, které se lidem (na The Dark Descent, pozn. red) líbilo, a potom jsou tu věci, které si myslíme, že bychom mohli udělat lépe, a ještě tu je něco, co jsme se naučili ze SOMA, a tak jsme to všechno chtěli dát dohromady.“

Amnesia: Rebirth by se tak mělo oprostit od rychlého „přijde monstrum, vy se leknete“, ale naopak přistoupit ke strachu, který roste s časem. „Co se silného dopadu, který přijde, týče, myslím si, že to bude někdy v polovině hry. To je to, kde se Rebirth skutečně chytne a ukáže, co v sobě má.“ Amnesia: Rebirth by mělo vyjít ke konci tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama