Minecraft přivítá hudební festival
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft přivítá hudební festival

Minecraft přivítá hudební festival

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 5. 2020 05:00
Reklama

Jednou z mála možností, jak v současnosti zažít veselí “živé” hudební produkce, jsou virtuální koncerty. Fenomén, který naplno odpálil Fortnite se svými koncerty současných hvězd podpoří i Minecraft. V kostičkovaném prostředí se totiž odehraje celý hudební festival Electric Blockaloo.

Za projektem stojí organizace Rave Family a samotný line-up slibuje zhruba 300 více či méně známých jmen elektronické hudební scény v čele s interprety A-Trak nebo Diplo. Dle slov organizátorů by měly dostat prostor všechny v současnosti relevantní labely žánru.

Minecraft přivítá hudební festival
i Zdroj: Hrej.cz

Hudebníci se představí na více než 40 virtuálních pódiích, vytvořených dle skutečných předloh, mezi 25. a 28. červnem. Vedle ikonických koncertních arén se své Minecraftové podoby dočkala například kancelářská budova z populárního amerického remaku britského sitcomu Kancl.

K přístupu k hudebnímu obsahu a dalším výhodám slouží fanouškům “vstupenky”, které lze pořídit v rozpětí 7 a 30 dolarů (zhruba 175 až 750 českých korun) a vedle koncertů čekají na hráče i minihry a menší bonusy. Pořadatelé a umělci si rozdělí zisky v poměru 60/40, akce tedy poslouží i k finanční podpoře interpretů. Podpora je přislíbena verzím Bedrock i Java.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama