Metroid Prime Trilogy na Switchi v červnu?
i Zdroj: Nintendo
Novinka Metroid Prime Trilogy na Switchi v červnu?

Metroid Prime Trilogy na Switchi v červnu?

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 5. 2020 11:11 1
Reklama

Jedna z věcí, která majitele hybridní konzole od Nintenda může mrzet, je fakt, že za celé tři roky od vydání jsme se ještě nedočkali žádného zastoupení značky Metroid. To by se ale možná už velmi brzy mohlo změnit.

Znovu se totiž objevily náznaky, které započaly už koncem roku 2018. Tehdy se totiž port trilogie Metroid Prime objevil v nabídce švédského prodejce Inet, ale také u mnohem známějšího giganta Best Buy. V té době jsme očekávali, že k oficiálnímu oznámení dojde během akce The Game Awards 2018. Došlo však jen k rychlému stažení z nabídky a od té doby je ticho po pěšině.

Tedy až dosud. Trilogie se totiž opět objevila v nabídce švédské firmy Inet, tentokrát doplněna dokonce i o termín vydání, který připadá na 19. června. I tentokrát došlo k velmi rychlému stažení z nabídky, nezbývá tedy než čekat, zda Nintendo přijde s překvapivým oznámením portované trilogie, která by navíc přišla velice brzy.

Nintendo tento týden uvede na trh Xenoblade Chronicles Definitive Edition, 17. července pak dorazí nedávno oznámený Paper Mario: The Origami King. Trilogie Metroid Prime by se tak vměstnala přímo mezi ně. Dokud ale nedojde k oficiálnímu potvrzení, berte tyto zprávy s velkou rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama